В-к Dental Tribune

Специализирано издание по немски лиценз, адресирано към българските лекари по дентална медицина, зъботехници и фирмите от денталния бранш. Вестник Dental Tribune е българското издание на Dental Тribune International (DTI) – базираният в Лайпциг германски издател на международния вестник с 23 издания по света на 19 езика.  

Излиза 10 пъти годишно в луксозен А3 формат.

Разпространение: на абонаментен принцип и чрез свободна ръчна продажба по време на всички големи дентални изложения и конгреси.

www.dental-tribune.com 

   


Специализирани издания
От 2015 г. Dental Тribune стартира издаването на 10 специализирани издания: Endo Tribune, Laser Tribune, Digital & CAD/CAM Tribune, Ortho Tribune, Implant Tribune, Perio Tribune, Esthetic Tribune. Те имат клиничен подход и включват клинични случаи на практикуващи и уважавани специалисти от цял свят. Написани в приятен за четене стил и обяснявайки използваните техники с голямо пространство за снимков материал, изданията са вид ръководство за избор на продукти от клиницистите в ежедневната им практика.
Специализираните издания са част от в. „Дентал Трибюн“ (вложени във всеки брой на вестника) и са между 4, 8 и 12 страници.

 


Бизнес гайд today

Бизнес гайдът today е по лиценз на Dental Tribune International и представлява официалното издание за изложението „Булмедика/Булдентал”. Той се реализира съвместно с агенция „Булгарреклама”.

Излиза веднъж годишно по време на специализираното изложение „Булмедика/Булдентал” през май в луксозен пълноцветен А3 формат.

Разпространение: безплатно, преди (като вложка на в-к Dental Tribune) и по време на изложението.


 Национален дентален конкурс „Усмивка на годината”


Националният конкурс "Усмивка на годината" е създаден през 2007 г. от българското издание на международната дентална медия - в. “Дентал Трибюн” и е традиционната надпревара, отличаваща постиженията на българските лекари по дентална медицина и зъботехници.


Основната цел на конкурса е да бъдат отличени професионалните постижения на българските лекари по дентална медицина, които работят в областта на денталната естетика, както и да се фокусира общественото внимание към качеството и нивото на предлаганите дентални услуги в България.


В конкурса взимат участие специалисти от различни сфери на денталната медицина, които съгласно регламента се състезават в шест категории: „Комплексно естетично възстановяване“, „Керамични възстановявания“, „Композитни възстановявания“, „Розова естетика“, „Ортодонтски случай“ и „Имплантологичен случай“.


Авторитетното жури от световноизвестни авторитети в сфертата на денталната медицина определят победителите във всяка от категориите чрез анонимен вот, който се осъществява он лайн.


Всички наградени дентални специалисти получават дизайнерски статуетки, и множество материални и образователни награди, осигурени от партньорите на проявата.

През 2016 г. предстои деветото поредно издание на конкурса.

www.usmivkanagodinata.com

DENTAL TRIBUNE STUDY CLUB – Българската платформа на интерактивния сайт за дентално образование


Платформата на DT Study Club, създадена от Dental Tribune International, има за цел да помогне на специалистите интерактивно да развиват своите умения, да учат нови неща в неформална среда и да са постоянно в час с последните световни дентални тенденции. Тя включва онлайн курсове на живо по всяко време на денонощието 7 дни в седмицата; дискусионни форуми; статии; новини; видеоревюта на продукти; прегледи на клинични случаи.

DT Study Club предоставя възможността лекарите по дентална медицина да натрупат необходимите знания по различни теми чрез опита и анализа на техни колеги, както и чрез директните лекции на изтъкнати специалисти в областта.

Работата и членството в DT Study Club са възможни след безплатна регистрация.

www.dtstudyclub.bg